ALLMÄNNA FRÅGOR

Vilken är er målgrupp?
Vi vänder oss till alla ungdomar 7-18 år som utövar någon lagidrott, oavsett i vilket av Sveriges län ni
befinner er.

Vad särskiljer Cupkoncept från andra cuparrangörer?
Den största skillnaden är att Cupkoncept arbetar med att skapa cuper för alla lagidrotter, över hela landet och för alla åldersgrupper. Vi arbetar tillsammans med olika värdföreningar, målet är alltid att fler ungdomar ska ha möjlighet att spela cuper, oavsett yttre faktorer. 

Vad tjänar föreningen/laget på att anordna en cup tillsammans med Cupkoncept?
Beroende på om cupen sträcker sig över en, två eller tre dagar varierar det. För en standardcup med 12 deltagande lag i två dagar får föreningen en ersättning om minst 30.000 kr exklusive 20% av de sponsorintäkter som säljs in för den specifika cupen. (Kioskförsäljning och eventuell matförsäljning, ex grill, behåller föreningen)

Vad gör Cupkoncept för föreningslivet?
Ledorden för alla Cupkoncepts cuper ska alltid vara Engagemang, Glädje och Kamratskap. Det är detta vi vill ska genomsyra hela upplevelsen av cupen oavsett om det är en liten lokal cup med 12 lag eller en större cup med 50 eller fler lag. 

Genom att skapa cuper tillsammans med oss tjänar föreningar pengar samtidigt som de aktiva får fokusera på det roligaste. Idrotten, spelet, glädjen och kamratskapet. Vi möjliggör cupspel för fler föreningar, stora som små!

Hur många cuper anordnar Cupkoncept?
Vårt mål är att nå tre cuper per lagidrott i varje län. Cirka 15 cuper per län, vilket motsvarar ungefär 300 cuper per år.
Vad skiljer Cupkoncepts tillvägagångssätt från andra cuparrangörer?
Vi sköter all administration, från första samtalet till deltagande föreningar till uppföljning efter cupen. Ni som förening tjänar pengar på att anordna en cup, jämför det med olika typer av försäljning ni kanske arbetar med idag för att ex, kunna åka på cuper. Tillsammans med oss får ni utöva er lagidrott samtidigt som ni tjänar pengar – och kan åka på fler cuper!

Vilka cuper finns tillgängliga just nu?
Titta på www.cupkoncept.se/aktuellacuper så hittar du de cuper som ligger ute redan nu. Hittar du
inte en cup för just ert lag, kontakta oss så tar vi fram ett förslag.

Hur kontaktar jag er?
Enklast är att kontakta oss via mail kontakt@cupkoncept.se , annars finns vi tillgängliga på telefon
076-0391912 eller 070-6194824

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.