Cupsamordnare

Vill du liksom vi arbeta för att främja lagidrotten bland Sveriges ungdomar?

Cupkoncept Sverige AB kommer under 2022-23 vara Sveriges och Europas största anordnare av ungdomscuper inom lagidrott.

Vi arbetar på ett helt nytt sätt, där vi genom samarbeten med föreningar runtom i landet skapar cuper tillsammans med dem. Genom att skapa cuper genom Cupkoncept tjänar föreningen och laget pengar samtidigt som de får spela cup i just sin lagidrott och utvecklas.

Gensvaret har varit stort från både föreningar och företag, något vi självklart är både stolta och glada över.

Nu söker vi dig som brinner för ungdomars idrottande och hälsa, som vill vara med från start och utveckla din arbetsroll tillsammans med oss.

Vi tror att du har stor erfarenhet från föreningslivet och gärna eget idrottsutövande. Du har arbetat med stora och små cuper och vet vilket arbete det innebär. Våra fokusområden just nu är fotboll, innebandy, handboll, futsal, och hockey, men utifrån efterfrågan arbetar vi även med cuper inom andra lagidrotter.

Det här är något som kommer utvecklas över tid och här har du stora möjligheter att själv vara med och anpassa och utveckla din roll.

Du tar kontakt med olika föreningar och binder cuper för Cupkoncepts räkning. Du utgår från hemmet och arbetar på eget ansvar på distans. Regelbundna träffar kommer ske främst i Stockholm, ca 1 tillfälle/mån.

Lön enligt överenskommelse - individuell lönesättning

Välkommen till ett gäng med mycket driv och glädje - Tillsammans skapar vi framtidens cuper!


Skicka din ansökan till anna.lindsten@cupkoncept.se

Frågor besvaras av:

Anna 076-0391912

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.